вторник, 26 декември 2017 г.

Годишен хороскоп за 2018 година



Овен

През 2018г. се пригответе за усъвършенстване и реализиране на мечтите, при положение, че се съсредоточите и се организирате, както никога досега. Овенът често саботира себе си близо до финалната линия, като губи фокуса си или става нетърпелив. Но не и този път! С мощните Плутон и Сатурн, които ще влияят на кариерата ви през следващите 2 години, вашите действия сега ще имат дългосрочни резултати.
Знаете какво искате да направите и го правите! Зодиакът на зодия овен прогнозира, че новата година ще въведе множество нови герои и ситуации в живота ви. Когато вашата планета Уран е влязла в знака ви през 2011 г. е започнал много специален седемгодишен период на ренесанс на вашата индивидуалност. Вашите ценности, които само преди няколко години биха били считани за доста радикални, наскоро започнаха да се смятат за целеви от тези около вас. Това е едно доста изненадващо развитие. Тези промени са причинени от мощта на планетата Уран в съзвездието на Овен.
Всеки овен ще усети в даден момент през тази година необходимостта от разклащане на гледните точки, които останалата част от света приема без съмнение. Но може да разберете, че това широко приемане на мнения прави света малко по-сплотен. Животът е труден, независимо от обстоятелствата, така че това да не се налага да водите битка с общественото мнение ще ви накара да се почувствате добре. Юпитер е във вашия дом на интимни отношения и съвместни финанси. Вашите сексуални сили могат да приемат по-хедонистичен вид през следващите месеци. Вие също жадувате за равенство и баланс в интимните си отношения и отказвате да бъдете поставени в ролята на лидер или двигател на дуото. Също така, всякакви спорове, които може да имате по отношение на съвместни финанси, в крайна сметка ще могат да бъдат преустановени във ваша полза и без много спорове.
На 15 май Уран се премества на паричната арена. Може да има внезапни увеличения и да получите пари от източници, за които никога не сте мечтали. Но също така са възможни внезапни загуби. Бъдете внимателни с инвестициите и не забравяйте да поискате второ мнение, преди да прехвърлите големи суми пари. Въпреки че сте били много пестеливи и обмислени , печелите пари, като правите неочакваното. Несъмнено ще имате тежка работа тази година. Комплименти и аплодисменти със сигурност ще последват и може дори да бъдете споменати в пресата. Най-успешните индустрии, в които ще ви провърви ще бъдат публикуването, рекламата, връзките с обществеността, продажбите, компютрите, интернет и телекомуникациите.

Телец

Според хороскопа на телеца за 2018г, вашите звезди са във възход. С много от ключовите планети над хоризонта, 2018г. вероятно ще бъде публично-ангажирана година, а също така  ще чувствате по-голям контрол над собствения си живот. С планетата Уран, разположена във вашата първа слънчевата къща, ще бъде всичко, но не и скучно. Творчеството ви ще бъде на високо ниво през цялата година. Вярвайте в себе си и се наслаждавайте докато светът ви се променя около вас самия. Това е годината, в която можете да намерите истинска любов или да се доближите до сегашния партньор. Ако сте женен, отношенията ви ще са по-близки от всякога.
През първите 10 месеца на годината Юпитер ще бъде в противоположния знак на Скорпион. Както личното, така и професионалното партньорство ще се развиват, докато се учите да позволявате на другите да ви дават съвети и препоръки. Браковете под това влияние ще просперират. Уверете се, че отпразнувате подобаващо развитието на партньора си, вместо да завиждате. Не забравяйте, че това се отразява на собствения ви потенциал!
Способността да промените себе си ще бъде силна от 8 ноември 2018 г. Вместо да се опитвате да промените света, съсредоточете се върху това, да направите себе си най-доброто, което можете да бъдете, особено през последните два месеца на 2018 година. Юпитер може да ви донесе наследство или по някакъв друг начин да отвори някои финанси, които може да са били замразени до преди това. Първите десет месеца на 2018 г. са идеални за започване на връзка, сключване на брак или за създаване на бизнес партньорство. Ако сте женени, запознали сте се с някого или сте в бизнес партньорство, ще откриете, че вашият партньор се справя добре в началото на годината. Обичате да бъдете част от двойка, защото ползите превъзхождат тези на ергенския живот. Въпросите на сигурността и стабилността са от интерес за вас сега. Планетите ще донесат нова посока, но телецът няма да поеме по нея веднага, тъй като не винаги е чувствителен към социалните тенденции.
2018г. не е голяма кариерна година за вас. Може да станете по-отдадени на търсенето на смисъл в законите на живота. Също може да пътувате или да се местите, за да придобиете знания или да изпълнявате задължения. Вашите убеждения и вярвания могат да стане по-силни или да бъдат тествани. Животът ви се стабилизира и вие ставате по-сериозни за това как живеете. Ставате по-прагматични и може да търсите само някои конкретни полезни идеи. Тази година може да ви предостави нови задължения, както и пречки, заради правила или закони.


Близнаци

Хороскопът на близнаците за 2018г. показва, че транзитът на Венера може да бъде много полезна за вас, тъй като тя има тенденция да привлича добри неща по пътя си. Тя кани интимност и хармония в живота ви и може да се почувствате по-емоционално балансирани. Тя може да донесе по-леко финансово положение. Вие и друг човек може да се съберете по професионални или лични причини.
Нещата изглеждат надеждно в любовно отношение. Можете да научите много чрез сътрудничество и да се възползвате от гледната точка на другите. Като цяло ще бъдете виждан като очарователен и убедителен във времето, когато Венера е в своя знак. Така че ако има различия, които да се уредят или преговаряте за сделка, това ще е времето за успешно финализиране.
Марс ще бъде в дева до 4 юли 2018 г. Изключително дълъг транзит, динамично активиращ домашната ви област и може би и тази на собствеността. Нещата ще бъдат много активни в собствения ви дом, което може да означава преместване, подобрения в дома, повече пристигания или пътувания. Семейните и общностните взаимоотношения ще изглеждат динамични и физически изискващи. Понякога чувствата могат да са повърхностни и понякога може да има напрежение между вас и член на семейството или тези, които се намират в близост до вас. До средата на 2018 г. е време на духовно обновление. Но това е и период, в който сте най-лошият си враг, защото не можете да промените старите навици или вярвания. Може би сте започнали връзка, която не е добра за вас, но сте привлечени като пламък. А може би имате здрави взаимоотношения, но стари навици и емоционален багаж ги заплашват.
Тази година Юпитер работи нежно, насърчавайки по-дълбоко осъзнаване. Има по-малко място за егото, докато учите и растете по време на този транзит. За някои наблягането на духовните области и самоопознаването е приоритетно. За други въображението може да бъде стимулирано. Също бихте могли да бъдете ученик или учител и да насочвате другите в рамките на някаква затворена среда. Или имате желание за работа и учене в екип по безкористен начин за обща кауза. Вероятно партньорите или колегите ви ще разтварят хоризонтите на ума ви. Пътуванията и връзките от разстояние ще бъдат подчертани.
Юпитер сигнализира за началото на истински растеж в живота ви, когато умът ви ще се отвори към нови области на интереси или интелектуални занимания. Пътуването, чуждестранните култури или висшето образование могат да бъдат част от възможностите. Ще се забавлявате с нови идеи, гледайки далечните хоризонти и мислейки по-мащабно. Добро време за стартиране на нови проекти или ново предприятие. Също така е време да се занимаваме с големи или малки спорни въпроси.

Рак

Хороскопът на рак за 2018г. сочи, че Венера ще бъде на заден план, което означава, че връзка би могла бавно да се развива зад кулисите. Венера влиза в знака ви за 3-4 седмици от 8 август, предизвиквайки желание да излезете от рамките си, да общувате повече и да правите хубави неща за себе си.
През 2018 г. Марс ще остане в дева до юли 2018 г. Изключително дълъг транзит, динамично активиращ вашата способност за обучение. Вероятно ще се придвижвате само нагоре и напред, ще правите нови връзки или ще посетите старите. Това е чудесен период за обучение или преподаване и развиване на вашите устни, писмени или художествени умения. Предсказанията са, че ще бъдете по-настоятелни, ще говорите открито, когато искате да разкриете чувствата си и няма да прикривате своите идеи и мнения.
Хороскопът за рака тази година ви казва, че ще сте по-осъзнати и бихте могли да се развивате духовно или да осъзнавате грешките от вашето минало. Продължаването напред и прощаването ще ви помогне да растете, независимо колко незначителни или трудни могат да са. Това е и подходящо време за започване на нови проекти, които ви научават нови неща особено в сътрудничество с други. До октомври ще сте в цикъл на задълбочаване на взаимоотношенията и съвместната работа с другите в общността. Всичко, което досега сте толерирали по отношение на обкръжението или семейството ви, сега ще ви прави по-голямо впечатление. Може да попаднете в скучна рутина, или може би ще се изправите пред ограничения и задължения в семейно отношение, които ще са натоварващи. Същевременно ще изграждате място за себе си в света. Благополучието на членовете на семейството може да е ваша сериозна грижа или може да се окаже, че това е по-трудно от обикновено.
Понякога ще бъдете по-чувствителни, ще реагирате рязко, когато се замислите за миналото. Погледнете в миналото си, за да видите същността на развитието си.  Когато си спомните къде сте били преди години и колко сте се развили впоследствие, ще се почувствате по-добре. Разбира се, вие сте по-възрастни и по-мъдри сега и сте били през изпитанията преди, така че знаете какво да очаквате и можете да се подготвите. Някои елементи от миналото, които са били символ на сигурност, могат да започнат да се усещат като клетка, която ви ограничава. Ще се научите как да концентрирате енергията си в изграждането на нови навици в домашната си среда. Тази промяна в живота ви може да се дължи или да бъде улеснена от член на семейството.


Лъв

Хороскопът на лъв за 2018 показва, че управляващият фактор през тази година ще бъде това, което знаете, кой познавате и колко добре си сътрудничите за общата цел. Като цяло, вие сте обградени от приятелски вибрации, бизнес сътрудничества, социални срещи и работа в екип от различни видове. Страхотно време за всичко технологично и интернет работа.
2018 е и време, когато колективният ум се усилва и има вероятност да има по-неочаквани или неконвенционални влияния наоколо. Приятелите и групите са интересни и могат да отворят пътя към нови преживявания, някои от които може да са печеливши за вас. Марс ще остане в дева до юли 2018 г. Изключително дълъг транзит, динамично активиращ вашия паричен и имотен сектор. Тази позиция на Марс може да стимулира желанието ви да създадете среда, която подобрява домашния комфорт и засилва здравето. Това ще бъде оптимално време за вас да развиете вродените си таланти и умения.
До 12 юни Юпитер е във вашата област на кариера и цялостна посока на живот, което означава, че повече врати се отварят, но не всички ще доведат до пътя, по който искате да пътувате. По-вероятно е да постигнете признание, да получите възможност или повишение и да се почувствате по-утвърдени във вашата област. Това е време, когато можете да сте повече в хармония с вашата вътрешна цел и ще имате повече шансове да се изразявате. Романтичните връзки, пътуванията, чуждестранните връзки, висшето образование и връзките с тези от разстояние биха могли да се развият добре. Най-малко близките умове или общностите с общи интереси ще разширят съзнанието ви през тази фаза.
Вашата работна и лична социална програма вероятно ще бъде препълнена, но ще трябва да внимавате да не надценявате или подценявате способностите и намеренията на другите. Това е много прогресивен период, така че интернет и технологиите могат да са от значение. Подгответе се да бъдете изумени и вдъхновени от нови концепции или иновативни подходи. Новите връзки ще бъдат от основно значение и с тях ще можете да се доближите до дълго чакана цел. Тази енергия може да привлече към вас учител, някой който ви напътства и съветва, или някой, с когото можете да се консултирате. Променящият живота Плутон сега ще е в Козирог, което означава възстановяване по отношение на работата, уменията и здравето. По време на този дълъг транзит ще почувствате желание за по-голям контрол в тези области. Като цяло ще почувствате енергия на прераждането и ще искате да трансформирате съществуващата си ситуация така, че тя да отразява по-отблизо вас и това, което бихте искали да постигнете чрез работата си.

Дева

Хороскопът на дева за 2018 показва, че Венера ще донесе добри вибрации във вашата област на кариера и цялостна посока на живот, което означава, че повече врати ще се отворят. По-вероятно е да постигнете признание, да получите похвала или повече подкрепа за целите и плановете ви. Марс ще остане в знака ви до юли 2018 година. Така че предстои много повече шум и суетата около вас, а за някои може да започне любовна връзка.
Изглежда, че ще бъдете много зает и понякога ще чувствате, че е необходимо да прехвърляте собствените си граници, но не го правете навик и не прекалявайте. Можете да постигнете голям напредък по време на тази фаза и да имате голямо въздействие върху другите. Ще работите усърдно, за да получавате нещата по начина, по който искате да бъдат. До 12 юни 2018 г. е отлична позиция за Юпитер и ще има повече възможности за контакти на дълги разстояния, пътувания, устна или писмена комуникация. Вашата осведоменост и база от знания със сигурност ще растат по време на този експанзивен период и някои от вас може да навлязат в академични среди.
От 12 юни Юпитер влиза във вашия район на кариера и цялостна посока на живот, което означава, че повече врати се отварят, но не всички ще доведат до пътя, по който искате да поемете. Вероятно ще бъдете по-добре оценени и ще научите нови неща в професионално отношение. Ще се чувствате по-утвърдени във вашата област, тъй като това е време, в което можете да се идентифицирате повече с това, което работите. Постепенно животът ще става по-добър, но ще има мигове, в които ще трябва да се изправите пред предизвикателството.
От 6 октомври 2018 г. Сатурн започва транзит, предизвиквайки ви да работите по-усърдно в комуникациите, медиите, образованието, пътуванията на къси разстояния. Развитието на тези умения ще бъде трудно, затова бъдете последователни и търпеливи. В продължение на много години Нептун оказва влияние, което ви е карало да се чувствате ръководени от мечтите и виденията си и да играете състрадателна, поддържаща или обслужваща роля в живота на другите. Понякога може да ви е било трудно да откриете истинското си място или може би сте имали мистериозни здравословни проблеми като алергии или грешна диагноза за вас или близките ви. Но тази година много от вас може успешно да използват алтернативни средства за лечение на заболявания. Този транзит е страхотно време в живота ви за развиване на вас самите чрез изкуството и работата ви.

Везни

Хороскопът на Везни за 2018 се съсредоточава около топлата връзка и пътуването до близки и приятели на разстояние. Правни въпроси могат да се развият добре по време на транзита на Венера през предстоящата година. Също така ще бъдете по-привлечени от екзотични или необичайни среди на живот или от далечна култура през това време.
Марс ще остане в дева до юли 2018 г.- дълъг транзит, динамично активиращ района ви на по-добра грижа за себе си. За вас това ще е и време на дърпане на струни зад кулисите. Понякога ще разчитате на други хора, за да получите най-добрия съвет от тях и да разберете какво да правите. Това е един продължителен период, подходящ за вътрешно разсъждение, психоанализа или духовни преследвания, но също така и за много дейности за грижа за себе си. Здравните въпроси - ваши или чужди - могат да бъдат разрешени или може да правите нещо, което подобрява благосъстоянието ви или това на някой друг.
До 12 юни Юпитер е в телец и поставя акцент върху вашата финансова област. Материално, животът ви може да се разраства чрез приноса на сътрудник или партньор. Така че това може да означава повече пари или вещи, предоставени ви от друг. Или би било по-лесно да получите достъп до тях чрез важни лични и професионални взаимоотношения. Ще има такива, които могат да ви помогнат да установите по-твърди емоционални или материални основи за себе си и структурата и подкрепата, от която се нуждаете. Целият знак везни ще почувства вибрациите на Юпитер през този период. Също така образованието ви ще процъфтява. Вашата осведоменост и база знания със сигурност ще нарастват по време на този експанзивен период. Годишните прогнози за везни предупреждават, че Сатурн продължава транзита на своя знак до октомври, което означава, че сте в цикъл на по-трудно приключване на проекти. По време на този транзит на Сатурн ще дефинирате себе си и ще преструктурирате своя външен и вътрешен свят на постепенни етапи. Ако сте по-възрастен, погледнете в миналото си, за да получите същността на това, което се разгръща сега, като си спомните къде сте били и какво се е случило впоследствие. Разбира се, вие сте по-възрастни и по-мъдри сега и сте преминали през цикъла, затова знаете какво да очаквате.
Това е време, в което се изисква постоянство, особено по отношение на членовете на семейството ви. Ще имате по-тежко натоварване, свързано с тях, имуществените въпроси и ефектите от миналото, които смятате за ограничаващи избора ви. Може да се наложи да престроите очите си, за да се адаптирате към новите и понякога несигурни сценарии на живота.

Скорпион

Хороскопът на скорпиона през 2018г. показва, че Венера ще бъде в дълъг транзит през вашата съвместна финансова област. Това означава, че ще трябва да бъдете продуктивни, защото има справедлив космически вятър, който духа във вашата посока. Някой може да играе роля на ваш банкер или съветник. Просто се уверете, че разбирате, че това е краен период, в който ще се справите по-добре, ако играете правилно картите си и не очаквате нещата да останат същите завинаги. Като цяло ще се чувствате по-защитени, това може да бъде финансово или чрез други видове необходими ресурси. Също така ще се чувствате по-добре емоционално заради връзка.
Марс ще бъде в дева до юли 2018 г. - изключително дълъг транзит, динамично активиращ много прогресивен сектор на вашата слънчева карта. Това означава, че можете да започнете с планове, които може би са били заглушавани от много дълго време. Марс също така ще активира приятелства, работа в екип, групови усилия, работа в мрежа. По някакъв начин други могат да ви виждат като инициатор на действия. Може да почувствате, че най-накрая сте постигнали цел, която отдавна сте преследвали. Юпитер ще бъде в Телец до 12 юни, отваряйки пътя към растеж и нов опит чрез близки лични или професионални съюзи. Новото партньорство би могло да разцъфне или старото да приеме нов живот. Партньори, колеги, клиенти, служители, работодатели биха могли да ви накарат да мислите по-нестандартно и вероятно ще научите много чрез приемливостта си към околното.
Динамиката в отношенията може да ви помогне да разширите вашето поле на интерес и може да ви свърже с далечните и пътуващи. Експанзивното, благосклонно влияние на Юпитер ще ви насърчи да разчитате на ново разбиране и преценка и ще ви потопи в непознати сценарии, които разширяват вашите преживявания. Целият знак ще усети тази вибрация до 12 юни. От тази дата Юпитер е в близнаци за една година, поставяйки акцент върху вашата съвместна финансова област. Материално, животът ви може да се разраства чрез приноса на сътрудник или партньор. Така че това може да означава повече пари или вещи, които са ви предоставени от друг. Ще има някой, който може да ви помогне да установите по-устойчиви емоционални и материални основи.
В продължение на много години Нептун влияе на това понякога да имате несигурни чувства за това къде принадлежите. Условията, свързани със семейството, родителите и домашната атмосфера, може да са били объркващи. Може да се наложи да сте на разположение по безкористен начин, защото обслужвате интересите на най-близките си. Може да се наложи да се откажете от това, което бихте предпочели в рамките на семейни или домашни договорености през това време. През годината ще се почувствате обнадеждени да залагате или да използвате вашата лична харизма, за да привлечете ресурси, внимание или инвестиции. В началото може да се почувства като невъзможна мечта, но ако полагате повече усилия и сте реалисти, ще успеете.


Стрелец

Хороскопът на стрелец за 2018 показва, че близките взаимоотношения изглеждат особено обещаващи от април до август, с Венера и Юпитер в противоположния знак близнаци. Също така изникват много възможности за растеж и щастие в личен план от 12 юни.
Дългият транзит на Венера - 4 април - 8 август - е добър стимул за баланс и хармония в партньорството и кооперативните усилия. Това означава, че е подходящо време за закупуване, продажба, отдаване под наем и т.н., както и за обединяване с други. Това е период, в който наистина можете да си паснете с друг човек. Марс ще остане в Дева до юли 2018. Изключително дълъг транзит, който динамично активира кариерата ви и общата посока на живот. Ще бъдете решени да продължите напред, но може би това ще има повече обвързаност с бюрокрация, родителски фигури или онези, които са на власт. По-голямо физическо усилие може да доведе до подобряване на вашето състояние, кариера или обща посока в живота.
До 12 юни Юпитер, вашата управляваща планета, е във вашата област на здраве и работа и няма да има недостиг на възможности за подобряване на нещата, свързани със заетостта, създаването на работа, здравето и благоденствието. Индикациите са, че ще получите шанс да се развиете в интересни нови области през тези периоди. Работодателите и колегите ще са склонни да оценяват по-добре вашите способности и вашите приноси. Това е страхотно време за обучение и усъвършенстване на уменията. Вероятно чрез колеги или работодатели вашите физическа и умствени умения ще се разширят. Полезната вибрация на Юпитер може също така да ви улесни да намерите режима или диетата, които са подходящи за вас и ще подобрят качеството на живота ви. Недостатъкът е, че започвате твърде много наведнъж и прекалявате. Но най-вероятно удовлетворението от работата и по-доброто здраве ще ви очакват в този период.
Връзките от разстояние и пътуванията са склонни да се задълбочат в ежедневието ви. Юпитер ще отвори пътя за растежа чрез лични или професионални съюзи. Партньори, колеги, клиенти, служители, работодатели биха могли да ви накарат да мислите по-нестандартно и вероятно ще научите много от тях. Динамиката в отношенията ви би могла да ви помогне да разширите областта, от която се интересувате, и може да ви свърже с онези, които са далече и ви карат да пътувате повече. В този дълъг цикъл на Сатурн ще научите как да концентрирате енергията си в изграждането на нови практики, които да продължат вашите дълготрайни цели и идеали в живота. Сатурн започва нов цикъл от 6 октомври, като инициира цикъл на завършване на проекти и глава от живота, вкоренена в миналото.


Козирог

Хороскопът на козирог за 2018 показва, че Венера ще се грижи за вашата област на работа и здраве през тази година. Работата в екип е добре облагодетелствана и вероятно ще бъде улеснена от вашите служители или сътрудници, който ще ви предоставят подкрепа.
Марс ще остане в Дева до юли 2018 г. Изключително дълъг транзит в много положителен ъгъл към вашия знак. Време е да разтворите крилата си и да усетите духа в себе си. Това динамично активира пътуванията, обучението, интелектуалните или юридическите дейности и чуждестранните връзки. Също така бихте могли да се осъществите повече като съветник или преподавател. Също така до 12 юни Юпитер е в Телец, което влияе положително на вашия знак.
Това е времето, когато творческото ви изразяване ще бъде разширено. Също така е изключително полезно да внесете романтика в живота си или просто да се насладите на една по-забавна или любяща атмосфера - или и двете! Може да се развиете чрез контакта си с деца или животни или да имате по-голям достъп до дейности, в които може да се покаже вашето вътрешно дете. Също така това е време, в което можете да спечелите пари или да имате по-голям достъп до социална или артистична среда и начин на живот. Трябва да се чувствате уверени, тъй като спонтанността ви излиза на преден план и вие прилагате в действие личната си настоятелност.
Тази година няма да има недостиг на възможности за подобряване на сегашното ви положение, свързани с намирането на работа, обучението и т.н. Ще имате възможност да научите нови методи за справяне с ежедневието. Работодателите и колегите са склонни да оценяват по-добре вашите способности и вашия принос. Вероятно с помощта на колеги и работодатели, физическият и умственият ви капацитет ще се разшири. Полезната вибрация на Юпитер може да ви помогне да откриете диетата и навиците, които са подходящи за вас и ще подобрят качеството на живота. Най-вероятно ще усетите удовлетворение от работата си или по-добро здраве в този период.
Чуждестранните връзки, пътуванията и връзките с тези от разстояние ще бъдат подчертани в ежедневната ви работа. Сатурн продължава транзита си до октомври 2018 г., което означава, че се намирате в нов цикъл, в който трябва да работите по-усилено. Възможно е да се чувствате извън зоната си на комфорт в определени социални групи. Но също така може да се наложи да съсредоточите енергията си в групова работа или определен социален кръг. Намирането на вашето място може да бъде трудно на моменти, но ако приемете, че ще успеете да се установите постепенно, ще можете дори да се издигнете до по-високи нива. Това е времето да култивирате връзки с хора, така че ако имате контакти, които са полезни или влиятелни, те могат да ви помогнат да постигнете целите си.

Водолей

Хороскопът на водолей за 2018 показва, че Венера ще бъде в отличен аспект за вашия знак през тази година, внасяйки романтика в живота. По-специално социалният ви живот ще бъде съсредоточен върху забавни преживявания, развлечения и представления, независимо дали официални или неофициални. Марс ще остане в дева до юли 2018 г. Дългият транзит динамично активира вашите общи и споделени ресурси и недвижими имоти. Ще трябва да положите сериозни усилия, за да направите нещата такива, каквито искате. Може да имате среща с някого или ситуация, която оказва силно влияние върху вас.
Тази година може да станете много по-близки с някого или може да се окаже, че и двамата споделяте страст, дълбок интерес към нещо, което намирате за невероятно. Приключването със старото и започването с новото характеризира това време. Конфликти могат да възникнат, но сте склонни да запазите раздразнението си вътре в себе си. Така че се опитайте да разговаряте честно с някой за това, което е на сърцето ви или да правите нещо, което ви позволява да изпуснете парата. До 12 юни Юпитер се премества във вашия дом, като подчертава разрастване, свързано с домашното огнище, собствеността, а също и емоционалното ви чувство за принадлежност и усещане за интегриране.
Това е време, в което вашето творческо изразяване ще се разтвори. Това ще донесе светла енергия и може да ви помогне да внесете романтика в живота си или да създадете условия за по-забавна и любяща среда - или и двете! Може да се развивате чрез контакта си с деца или да имате по-голям достъп до дейности, в които може да се изяви вашето вътрешно дете. Възможно е да намерите нови начини за печелене на пари и използване на таланти, които са склонни да се развият в този момент.
Уран постепенно ще променя начина, по който мислите, и дори езика или жаргона, който използвате. Той ще ви предостави чудесни възможности да отворите ума си към нови концепции и чрез ежедневните си срещи да разширите мисленето си и да научите много неща, които не сте знаели преди. Може да започнете да изучавате нещо необичайно и ново като астрология или нещо в науките. Ще усетите влиянието на Нептун върху знака ви. Някои от вас може да претърпят сериозна загуба през това време. Това означава, че трябва да работите по-усилено, за да откриете и приемете собствената си идентичност по-добре. Възможно е да сте позволили на другите да разчитат прекалено много на вашата подкрепа и сила и да сте пожертвали своя предпочитан стил, за да служите на общото благо по някакъв начин. През дългия период на годината ще се научите да теглите чертата и да слагате граници на този тип отношения. Ще разберете по-добре къде свършват и къде започват те, за да можете да получите по-силно чувство за самоличност.


Риби

Хороскопът на риби за 2018г. показва, че Венера ще освети вашия район на дома, семейството и общността през този период, което ще ги направи по-привлекателни. Ще се чувствате по-щастливи и по-балансирани, защото околната среда е повече по ваш вкус и желание.
Любовните взаимоотношения или бизнес взаимоотношенията наистина могат да се развият и да бъдат много продуктивни. Ще преминете през изключително дълъг транзит, динамично активиращ тези лични или професионални взаимоотношения. Индикациите са, че може да бъдете много продуктивни в екип - динамично дуо, за бизнес или за удоволствие. Нептун, управляващата планета на риби, влиза в дома си на 4 февруари. Един от начините, по които това влияе е, че всичките ви черти на риби са засилени и по-ясно изявени. Така че това означава проява на доброта, услужливост към другите и засилени креативни способности, но също така и тенденция към бягство и самозаблуда. Нептун може да ви направи жертви на илюзии и изкривени възприятия.
Възможно е да позволите на другите да разчитат на вас повече от обикновено или да пожертвате собствения си запазен стил, за да служите на общото благо по някакъв начин. Ефектът на Нептун в риби може да означава, че трябва да работите по-усилено, за да поддържате собствената си идентичност и да задържите краката си на земята. Бихте могли да развиете интерес към изцеление, психически и духовни практики или от всяка друга област, където вътрешното изживяване е на преден план. Ще търсите взаимоотношения въз основа на вашите истински вътрешни потребности. Трябва да се подобри вашата зона на комфорт, семейство и общност. Пътуване или друга култура може да станат част от ежедневието ви. Но също така бихте могли да научите много и от рамките на собствения си двор и да работите от дома.
През този период Юпитер ви напътства да откриете емоционално състояние или място, което харесвате. Ще бъдете по-сериозно ангажирани в по-широк кръг от комуникации, литература, образование, правни въпроси или връзки на дълги разстояния. Бихте могли да откриете ново разбиране на концепция, език, култура или система на мислене. По един или друг начин пред вас ще се разгърне един нов свят, чрез непознати места и хора. Уран постепенно ще променя начина, по който вашите финанси функционират. Това ще донесе несигурност и понякога дестабилизация в печеленето на пари и вашата материална сигурност. През тази година предстои революция във вашето мислене, свързано с материалната сигурност и основните ценности.

понеделник, 20 ноември 2017 г.

Откровено: каква е ползата от брекетите?

С една дума – много по-голяма, отколкото навярно си давате сметка. Лечението с брекети ще промени коренно визията на вашето лице. Чрез корекцията на неправилно разположените ви зъби, а в много случаи и на цялата захапка, ще се преобразите със сигурност и самите вие. Цялото ви изражение ще засияе, а усмивката ви ще стане по-пленителна от всякога.
И така – колко струва вашето самочувствие и грижата за вас самите? Не за близките, семейството, децата, приятелите, а за самите вас. Кога за последно сте направили нещо точно за себе си? Кога сте помислили освен за другите, и за себе си? Отдавна сте се заглеждали в красивите безупречни усмивки на холивудските звезди. Замисляли ли сте някога, че тези невероятни зъби преди са изглеждали точно като вашите, които определено не харесвате.

Но… това със сигурност струва твърде много пари. И изобщо не сте и помисляли някога да си позволите лечение при ортодонт. Считате това за голямо разточителство? А знаете ли, че точно след като е променила своята усмивка, младата Синди Крауфорд е спечелила милиони долари? А чували ли сте също така, че Камерън Диас, Скарлет Йохансон, Дрю Баримор и още много известни личности също са носили брекети? Да, вие не сте обаче холивудска звезда или поп идол, вие сте си най-обикновен човек. Да, и изобщо не ви интересува как изглеждате всъщност. А дали сте наистина искрени, когато твърдите това? Трябва ли да си знаменитост, за да искаш да изглеждаш добре и да се погрижиш за себе си? А забелязали ли сте как красивите са любимци на всички? Е, не смятате така – защото все ще се намери и кой да им завиди. А вие не искате да ви завиждат. Значи не искате да ви смятат за успял. Вие не искате да успеете в живота, а да имате сигурна работа, да бъдете незабележим, да не се набивате вечно като някои други в очи, искате просто спокойствие.

Точно това ви е грешката. Невзрачната външност често поражда и невзрачен начин на мислене. А не е ли време да промените нещо в себе си? Да, и грозната Бети е с очила и носи брекети. Но виждали ли сте я извън ролята? Истинска красавица, която намери сили да промени първо себе си, а след това – и живота си. А вие колко мислите, че ще живеете? Колко живота мислите, че ще ви бъдат отпуснати от съдбата? Да, със сигурност само един. Ето защо не бива да се колебаете, а трябва още сега да помислете за здравето, красотата и самочувствието си. Направете консултация с ортодонт, за да обсъдите различните видове брекети с него и това кой е най-подходящ за вас. Съвременните варианти в никакъв случай не могат да бъдат наречени грозни – напротив, те почти не се забелязват. А инвестицията със сигурност си заслужава.

И така – вдъхновихте ли се вече за нова страница в живота си, с нова усмивка и нови приоритети? Защото красотата е безспорно винаги на мода. А здравето никога не бива да бъде пренебрегвано. Така че – не пропускайте шанса да станете още по-самоуверени! Подарете си красота и здраве още сега!

вторник, 17 юни 2014 г.

Грим лято 2014 - актуални тенденции

Какъв грим е модерен това лято? Кои цветове в грима са модерни? Как да се гримирам през лятото? Това са все въпроси, които вълнуват много дами през горещия сезон. Ето защо ви представяне най-актуалните тенденциии в грим лято 2014:

Очи

Супер актуални са сенките в наситени и смели цветове. Модерни нюанси са тъмносиньото, светлосиньото, оранжевото, охрата, прасковеното, светлорозовото, тъмнорозовото, светлолилавото, тюркоазеното, ментово зеленото. Актуални са и сенките в металически и телесни цветове - бронзово, златисто, различни нюанси на кафявото и телесното. Също така супер модерни са цветните моливи за очи, очни линии и спирали.

YSL
Лице

Това лято хит номер едно са бронзиращите пудри за лице. Предлагат се във всякакви нюанси - светли, тъмни, с розов подтон, с жълт подтон, с по-малко или с повече блясък, така че със сигулност ще откриете вашия бронзант, без значение дали сте с мургава или с млечнобяла кожа. При ружовете актуални са светлите розови тонове.

Guerlain
Устни

През лято 2014 устните са ултра ярки и открояващи се. Актуални са глосовете и червилата в оранжево, прасковено, фуксия, тъмнорозово, светлорозово, малиново, коралово.

Dior
Лакове за нокти

Лакове за нокти лято 2014 напълно съответстват на грима - те са смели, ярки, привличащи вниманието. Актуални цветове са оранжевото, кораловото, фуксията, малиновото, прасковеното, тъмносиньото, светлосиньото, ментовото, светлолилавото. Също така модерни са и телесните нюанси за дамите, които предпочитат по-неутралните нокти.

Chanel
Снимки: интернет

сряда, 7 май 2014 г.

Модни тенденции при бански 2014

Какви бански са модерни това лято? Това е въпрос, който почти всяка дама, интересуваща се от мода, си задава. Ето защо специално за Вас представяме няколко горещи и супер актуални тенденции при дамски бански 2014:

Ярки неонови цветове

Безспорно те са истински хит това лято. Актуални са всичките им разновидности - яркожълто, яркосиньо, яркозелено, тюркоаз, фуксия и др. Също така са модерни неоновите надписи, животински принтове, плетеници, флорални мотиви и др. New Yorker, Jolidon, Bereshka предлагат точно такива модели бански за 2014 година.

Бански New Yorker 2014
Бански New Yorker 2014
Бански New Yorker 2014
Бански Bereshka 2014
Бански Jolidon 2014
Моряшко райе

То е истинска класика през лятото, а този сезон е особено актуално. Комбинира се перфектно и с червени линии, както и с червени аксесоари. Стилни модели бански 2014 в моряшко райе предлагат H&M, Jolidon и др.
Бански Jolidon 2014
Бански Jolidon 2014
Бански H&M 2014
Ретро точки

Те са супер сладки и шик и стоят особено добре върху бански. Класическият вариант в бяло и черно е най-актуален този сезон, но нищо не ви пречи да заложите и на по-смели цветове. Бански 2014 с ретро точки предлагат H&M, Debenhams и др.

Бански H&M 2014
Бански H&M 2014
Бански Debenhams 2014
Цял бански с дълбоко деколте

С такъв екип със сигурност няма да останете незабелязана от момчетата на плажа, защото е не само супер съблазнителен, но и изключително стилен. Можете да намерите такива модели на Jolidon, Prelude, Debenhams и др.

Бански Jolidon 2014
Бански Prelude 2014
Бански Jolidon 2014
Бански Debenhams 2014
Бански Jolidon 2014
Снимки: интернет

сряда, 16 април 2014 г.

Идеи за официален грим

Трите основни правила в официалния грим са първо той да подхожда на избрания от Вас тоалет, второ - да стои добре на формата и чертите на лицето Ви, трето - да Ви харесва и да повдига самочувствието Ви. Защото често малкото фон дьо тен и молив за очи се оказват нещото, което прави Вас самоуверени, а вечерта Ви - незабравима! Затова ето няколко идеи за официален грим, които ще допълнят по ефектен начин визията Ви:

Опушен грим

Той е истинска класика във вечерния грим и се съчетава добре с различни дрехи. Можете да си го направите лесно с основа от сребристи, телесни или някакъв друг любим цвят сенки в светлата гама и завършек от наситеночерни сенки, като "опушите" с четка. Не забравяйте да подчертаете погледа си с черен молив и спирала. За опушен грим са подходящи червилата и глосовете в телесната, бледорозовата или бледопрасковената гама. За ружовете важи същото, като можете да използвате бронзираща пудра и хайлайтър по желание, а ако искате по-драматична визия и изкуствени мигли.






Ярки устни

Устните, покрити с наситен червен цвят, са изключително женствени, чувствени и съблазнителни. Тези в розово пък сякаш крещят: "Време е за парти!". Изберете Вашето любимо ярко червило в зависимост от събитието, на което отивате, със сигурност с него няма да останете незабелязани. Можете да го съчетаете с цвета на роклята, а може и да не го - къса черна рокля стои страхотно с ярко червило. Моливът (или очната линия) и спиралата са задължителни, а сенките по желание, като трябва да внимавате те да си подхождат с червилото, както и гримът да не стане прекалено претрупан.







Цвят, цвят, цвят

Не се страхувайте да си сложите цветни сенки за очи, стига те да подхождат на тоалета ви. Може да използвате такива в синьо, лилаво, розово... както и други цветове. Добре е да ги съчетаете с неутрално червило или глос и лек руж.






Снимки: интернет

сряда, 9 април 2014 г.

Тенденции при булчински обувки 2014

Макар че обикновено дългите сватбени рокли ги скриват, булчинските обувки са изключително важна част от цялостния ви външен вид на големия ден. Добре подбраният чифт подчертава красотата на роклята и ви прави още по-стилни и изискани. Ето защо не бива да ги пренебрегвате и да оставяте купуването им за последния момент, тъй като рискувате да не намерите точно това, което търсите, както като модел, така и като номер. Разбира се, може да се спрете и на булчински обувки по поръчка.

Обикновено булчинските обувки не отстъпват по красота на роклите - те са на красив тънък ток и са декорирани с прекрасни камъни, панделки, дантела и други изящни елементи. И тази година не прави изключение, разбира се, всичко е елегантно и добре украсено. Ето какви са актуалните тенденции при булчински обувки 2014:

Флорални мотиви

Те са особено актуални при сватбените обувки, защото изглеждат изключително нежно и романтично. Изящните цветчета от плат допълват много красиво булчинската рокля.




Камъни

Те изглеждат много величествено и женствено и правят външния ви вид още по-бляскав и незабравим. Но внимавайте - съчетайте ги добре с детайлите по роклята, за да не стане визията прекалено претрупана.







Дантела

Няма нищо по-привлекателно и секси и в същото време изключително стилно като дантелата. Нежната бяла дантела позволява да я съчетаете и по-пищна рокля с много елементи.






Снимки: интернет